• Gyomorgörcs és puffadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő!

         

        Ismerőseimtől hallottam a webbeteg szolgáltatásairól, és rászántam magam, hogy írjak Önöknek. 24 éves vagyok és néhány hónapja rendszeresen gyomorgörcsöm van és gyakran fel is puffadok. Általában olyankor jönnek rám ezek a fájdalmak, amikor dolgozom. Orvoshoz eddig nem tudtam elmenni, mert nem nagyon volt rá időm, meg az igazat megvallva nem is tudom milyen orvoshoz forduljak. Ön szerint mi lehet a bajom? Milyen orvoshoz menjek?

        Segítségét előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorgörcs, haspuffadás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszát okozhatja egyszerű gyomorhurut, de akár gyomor-, nyombél-fekély is. Javaslom, étkezzen rendszeresen, gyakran, keveset.
        Fogyasszon sok folyadékot és rostot, kúraszerűen probiotikumokat (Lactív, Normaflore). Átmenetileg szedjen savcsökkentőt (Quamatel Mini vény nélkül kapható). Ha panaszai 1- héten belül nem szűnnek, keresse fel az illetékes gasztroenterológiai szakrendelést.

        Üdvözlettel.

         Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2009-01-30 12:33:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: