• Mi a betegségem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot 17 éves vagyok és van egy nagy gondom! Kisbaba korom óta a szüleim Kórházakba hurcibálnak, hogy megtudják mi a bajom! Mindíg hasfájásra panaszkodtam, hasmenésre , szédülésre. Aztán megállapították, hogy a hasnyálmirigyemmel van baj és tej érzékeny vagyok. Szóval nem ehettem és ihattam tejtermékeket. De nem múltak el a tüneteim. Nemrég elváltak a szüleim és pszichológushoz kelett járnom anynira beteg lettem lelkileg és az orvosok a tüneteimet betudták ennek. Nem rég Refluxot diagnosztizáltak nálam...és arra kapok gyógyszert, de a panaszok továbra is megvannak, sőt egyre roszabbak. Szédülök szúr a melkhasamtól a gyomromig, magas a vérnyomásom, hasmenés. Vettek vért tőlem és emgállapították, hogy vérszegény vagyok. Kezeltek rá, aztán elköltöztünk és elmentünk egy "új" korházba, itt is megvizsgáltak, és az orvos szerint bélmozgás zavarom van ezért van hasmenésem. Mostmár teljesen elvagyok keseredve, hogy látom rajtuk hogy nem tudják mi a bajom, és a betegségek maidt már alig ehetek valamit vagy ihatok. Kérem ha tudnak segítsenek szeretnék emggyógyulni és nyugodtan, egészségesen élni! köszönöm.

        Üdv: Egy beteg lány :(

        WEBBeteg szakértő válasza a hasfájás, hasmenés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Megtisztelő a bizalma, de maximum felvetéseket tehetek, hogy mi okozza
        panaszait. Ha gyerekkora óta fennálló betegsége van, a
        lisztérzékenység az elsőként felmerülő betegség, melyet egy vérvétel
        során igazolni lehet és lisztmentes diéta teljes gyógyulást
        eredményez. Ha a klasszikus gasztroenterológiai kivizsgálás
        eredménytelen, ma már nagy centrumokban elérhető a vékonybél
        vizsgálatára alkalmas kapszulás endoszkópia is, melynek segítségével
        rejtett vékonybélbetegek is felfedezhetők.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-29 21:58:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: