• Epekő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Nő!

        Anyukámat 2000-ben műtötték epekővel.Mostanában sűrűn van puffadása,büfögés.Hol hasmenése van,ami valamelyik nap hányingerrel és szédüléssel járt!Ez a rosszulét 1 órán át tartott,és el is sápadt.Lehet,hogy ujra van epeköve,vagy más emésztörendszeri betegség??

        Válaszát elöre is köszönöm!

        Tisztelettel:H.T

        WEBBeteg szakértő válasza a hasfájás, haspuffadás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Epekövessége már nem lehet az epehólyageltávolítás után, esetleg a
        közös epevezetékben képződhet ismét kő, mely sárgasággal, görcsös hasi
        fájdalmakkal jár. Panaszait valami más betegség, gyomor-bélhurut,
        emésztési zavar okozhatja.

        Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-24 22:37:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: