• Pankreoflat drazsé

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur!Puffadás ellen ajánlotta hogy szedjek pankreoflat drazsét.Vettem is a patikában és egy kicsit ledöbbentem hogy 25 szem van benne ami 3-4 napra elég és 1400Ft.Ha igy kiszámoltam legalább 10000lenne egy hónapban plusz még probiotikumot is szedek ami megint majdnem 5000ft ami igy nekem egy hónapra sajnos elég sok csak erre:(Kérdésem az lenne tehát hogy az ugy nem lenne e elég ha mondjuk csak ebédhez venném be a 2 szem pankreoflatot vagy igy akkor semmi értelme nincs és nem is fog használni?Mondjuk ha segitene akkor ki is fizetném érte ezt a pénzt csak az egyik ismerősöm azt mondta hogy ő már évek óta szedi mert amint abbahagyja visszajönnek a tünetek..Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a pankreoflat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos nem támogatott szer, ezért drága. Természetesen az étkezés
        mennyiségétől és minőségétől függ, hogy van-e szükség extra
        emésztőenzim-mennyiségre. Nyugodtan próbálja meg csak nagyobb
        étkezésekhez használni.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-22 20:07:27; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 08:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: