• Bél szindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv már egyszer írtam önöknek a panaszaim alapján Ibs miatt. Elvégeztek minden ilyenkor ajánlatos vizsgálatot és szerencsére semmit nem találtak. Azt szeretném megkérdezni, hogy a legfőbb dolog ami nemhagy az a székelési probléma. Ha ez nem lenne szinte jól is érezném magam. Valamikor úgy érzem, hogy kell mennem wc-re de aztán nem jön semmi aztán ha elmegyek így itthonról rámjön eléggé kellemetlenül. Ezzel szeretnék valamit kezdeni és megszeretném kérdezni erre mit lehet szedni, persze tudom, hogy életmód változás is kell, de mi az amit szedhetek. Köszönöm szépen válaszát.Üdv

        WEBBeteg szakértő válasza a irritábilis bél szindróma témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nagyon jól látja, hogy a probléma megoldása az életmód egészségesebbé tétele. Gyógyszeresen átmenetileg és esetileg hasfogók alkalmazása megpróbálható (Reasec, Loperamid), de tartós szedésük nem javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-20 10:18:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 13:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: