• Aggódom a férjemért

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        Nagyon aggódom a férjem egészségéért, mert két alkalommal igen rosszul lett, nem tudom mi lehet az oka. A rosszullétekre álmából ébredt fel. A mellkasa közepén - úgy vélte a gyomorszájánál - iszonyú fájdalom tört rá olyannyira, hogy patakokban folyt róla a víz. Megszólalni is alig bírt, annyira fájt neki de az egész nem tartott talán 10-15 percig. Utána úgy érezte székelnie kell és azután rendbejött. Nem tudom van-e összefüggés de eléggé stresszes időszakban történt a két rosszullét néhány hónap különbséggel, az utóbbi éppen 3 hónapja.

        Az is aggaszt továbbá, hogy szinte az összes körmén hosszanti irányban mély barázdák keletkeztek, némelyik szinte be van repedezve olyan mély. Vajon összefügg a két dolog?

        Remélem az elmondottak alapján tud segíteni, mert a férjem egyszerűen nem hajlandó elmenni orvoshoz.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Tisztelt Kérdező!

        Mindenképp szükséges lenne egy általános kivizsgálás, mert panaszát
        okozhatja koszorúér-szükület, de gyomorbetegség (hurut, fekély) is.
        Bármi is okozza rosszullétét, mihamarabbi diagnózis szükséges, hogy az
        esetleges szövődmények megakadályozhatók legyenek. Javaslom
        végeztessen laborvizsgálatot, EKG-t, terheléses EKG-t, ha ezek
        negatívak akkor akár gyomortükrözést is.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-18 21:53:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: