• Diszcomfort érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mellműtétem után chemoterápián,majd sugárkezelésen estem át 2éve,most tamoxifen20-at szedek!Kb.fél éve a végbélnél diszconfort érzésem van.Cholonoscópián voltam,ahol megállapították belső aranyerem van,kérem adjanak tanácsot,műtétet nem szeretnék,elég volt,de a kúp nem használ!Van más gyógymód?Előre is köszönettel Lábodi Károlyné

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező!
         
        Belső aranyeresség esetén ritkán végzünk műtétet. Maximálisan kúpokat érdemes használni, panaszosabb időszakban detralex-et szedni. Számos kúp van forgalomban, ezért, ha egyik nem válik be keressen másikat. Érdemes megnézni az összetélt. A leghatásosabbak, melyek tartalmaznak lidocait.  A korábbi emlőműtétet követő kezelések nincsenek kapcsolatban a jelenlegi panaszokkal. Helyes volt colonosocopiát végezni, hiszen komolyabb betegség előjele is lehet hasonló panasz.

         

         Dr. Boros Miklós sebész

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-18 20:51:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: