• Összevissza étkezés...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorno!koszonom az elobbi kerdeseimre a valaszt!megnyugodtam.Mar regota emesztesi problemaim vannak,puffadas,telitettseg erzes,es hetenket egyszeri ketszeri szekeles.Ujabban teljesen megfordult ha meleg kajat fogysztok rogton megy a hasam,nm nagyon,de megsem normalis a szekleetem.Valoszinu azert mert osszevissza etkezem,naponta egyszer eszem,ritkan ketszer.Lehet-e mas oka is?Koszonom szepen a valaszt!

        WEBBeteg szakértő válasza a rendszertelen étkezés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A panaszt nagy valószinűséggel a rendszertelen étkezés okozza. Más oka is lehet a panaszoknak, de ha riasztó tünet nem jelentkezik (hányás, vérzés, fogyás, éjszakai nyugalmat megzavaró panaszok, gyomor-bélrendszeri rákos megbetegedés egyenesági rokonnál) különösebb kivizsgálás nem szükséges. Próbálja meg az étkezéseket rendszeressé tenni, nyugodtan, és egyszerre keveset enni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-16 15:05:52; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: