• Baleset szappannal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur!

        Furcsa kerdessel fordulok Onhoz, ugyanis tortent egy kis baleset.Egy epermag szorult be 2 fogam koze, megprobalta korommel kipiszkalni, elotte Isana kremszappannal mostam kezet, es amint a magot megprobaltam kipiszkalni a fogaim kozul, ugy ereztem a kezfejem meg szappanos, fura izu volt, es kisse elkezdett egni  a szajpadlasom.Gyorsan oblogettem nehanyszor, viszont egy korty vizet veletelenul lenyeltem.Kerdesem gond lehet-e belole?

        Koszonettel:Marta

        WEBBeteg szakértő válasza a szappan témában

        Ilyen kis mennyiségben semmi problémát nem okozhat.

         

        Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-14 20:45:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 09:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: