• Kérdés Dr Plósz Jánoshoz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur!Köszönöm szépen gyors válaszát.Azért kértrem tanácsot mert állandóan puffadok.Szedni fogom a pankreoflatot illetve a probiotikumot.Kérdésem még az lenne hogy melyek tipikusan az olyan ételek ami ilyenkor kerülendő és főként mit egyek?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a diéta témában

        Tisztelt Kérdező!

        A típusosan puffasztó ételek az aprómagvas dolgok, szárított gyümölcsök, bab, borsó, kel, káposztafélék, illetve arra érzékenyeknél a tejtermékek. Mindenkinél másképp jelentkezik az emésztési zavar, így célszerű a saját tapasztalatok alapján összeállítani a megfelelő étrendet. Alapvetően bármit ehet, csak a mennyiség legyen megfelelő (gyakran, keveset, nyugodtan).

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-14 09:45:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: