• Epebetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorÚr/Nő!

        1 hónappal ezelőtt kezdődtek a panaszaim-hasmenés,hányinger,fejfájás,hőemelkedés-diéta után ezek elmúltak. De a jobb bordaív alatti területen szinte állandóan fáj,néha a hasam "többi része",a hátam,a derekam is fáj.próbáltam az ünnepek miatt is diétázni-csak ropi,főtt krumpli,rizs szerepelt az étrendemben.Jobban lettem,de elkezdtem újra enni mást is,tegnap pl.alig bírtam megmozdulni,az egész hasam fájt,szúrt.Diétázzak tovább,vagy inkább kérjek egy kivizsgálást?! A belgyógyászati kivizsgáláshoz milyen vizsgálatok tartoznak?

        Előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a epebántalmak témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha ilyen hosszan fennállnak a panaszok és nem tudja bővíteni a diétát,
        érdemes legalább alapvető vizsgáltokat elvégeztetni (labor, hasi UH,
        széklet-tenyésztés). Ha óvatos diéta-bővítés, testmozgás, probiotikum
        fogyasztás mellett nem válik panaszmentessé, további kivizsgálás
        javasolt.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-13 19:33:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: