• Vastagbél gyulladás gyógyítható?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Önnek teljesen igaza van troparin combinatum a teljes neve a gyógyszernek. A kérdésére válaszolva:a háziorvos küldött minket el a sebészetre. A sebész orvos kért egy vérvételt,hogy nem-e vakbél gyulladás majd közölte velünk, hogy menjünk vissza a háziorvoshoz,nyugodjunk meg jelenleg nem kell műteni. A háziorvos mondta ki végül,hogy vastagbél ,és írta fel a felsorolt gyógyszereket és egy antibiotikumot.Sajnos azóta is megvannak a tünetei.Kérem segítsen,mi lehet ez! Köszönöm Tisztelettel: Nagy Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a emésztőrendszer témában

        Tisztelt Kérdező!

        A leírt panaszok nem jellemzőek vastagbél-gyulladásra. Egy teljes
        gyomor-bélrendszeri átvizsgálást javasolnék (hasi ultrahang, labor,
        tenyésztések, későbbiekben endoszkópos vizsgálatok) a konkrét
        diagnózis igazolására. Ha kiderül a pontos diagnózis, akkor tudunk
        ennek megfelelő terápiát javasolni.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-13 20:51:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: