• Nyelőcső és gyomorfekély-Aloe Vera

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Plósz János Doktor Úr!Nyelőcső és gyomorfekély betegségem miatt egészséges életmódot folytatok, mindent szigorúan betartva(étkezés, sport, gyógyszerek-Pariet+Alusulin). Többször is kértem már Öntől tanácsot, és még nem csalódtam egyszer sem(mindíg megfogadtam tanácsait)! Most azt szeretném Öntől megkérdezni hogy kb.1-1,5 hónapja fogyasztom az Aloe Vera gélt, és azóta nem fáj(vagy csak nagyon ritkán) a gyomrom, pedig évek óta erős fájdalmaim voltak szinte naponta!Gondolkodom rajta hogy mi lenne ha abbahagynám a gyógyszerek szedését és csak az Aloe Verát szedném (napi 3 evőkanállal szedem)! Ön mit tanácsol? Merjem megpróbálni, vagy kárt okozok magamnak vele és lehet hogy betegebb leszek? Nagyon várom a válaszát, és előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nyelőcsőfekély témában

        Tisztelt Kérdező!

        Bátran elhagyhatja a gyógyszereket, elsőként az Alusulint, ha
        panaszmentes marad, a Pariet-et is. Ha bármi panasz újra jelentkezik,
        minden további nélkül újra lehet kezdeni szedésüket, de a természete
        megoldások mindig jobbak.

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-09 21:00:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: