• Gyomor, bélrendszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4-5 napja érzékeny a hasam, evés után inkább a gyomrom, néha hányingerem van, és kisebb görcseim. Hasmenésem nincs, inkább szorulásam, úgy érzem el kell mennem, aztán semmi. Fogamzásgátlót szedek, és ma reggel volt egy kisebb vérzésem, ami úgy űnik elmúlik. Ez lehetet a hasfájás oka is, vagy más eredetű?

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomor-bélhurut témában

        Tisztelt Kérdező!

        Hasfájását inkább gyomor-bélhurut, illetve a bélrendszer ünnepi
        túlterhelése okozhatja. Óvatos diéta, enyhe hashajtás, bő
        folyadékfogyasztás általában megoldja a gondokat.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-04 22:13:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: