• Aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm, olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges hogy 23évesen aranyerem lett? A tünetek: a végbél nyíláson, egy sötét vérömleny. 2 napja jött ki. Melyik orvoshoz forduljak?

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, lehetséges. Otthon a széklet lágyításán kívül a a hosszas ülés kerülése és sós langyos ülőfürdő segíthet. Az alábbi cikkben további lehetőségeket is talál az aranyeres panaszok otthoni kezelésére. Azonban, ha panaszai nem csökkenenk 1-2 héten belül esetleg  vérzik sebésznek vagy proktológusnak érdemes megmutatnia.

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/emesztorendszer/1386/hazi-praktikak-az-aranyer-kezelesehez

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-08 13:35:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: