• sportolás epeműtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! 1 hónapja laparoszkópos epehólyag eltávolításom volt. Érdeklődni szeretnék, hogy aktívan mikortól kezhetek sportolni? (aerobik oktató vagyok) Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a epeműtét után témában

        Kedves Kérdező!

        Laparoszkópos műtét során izom nem kerül átvágásra, azaz fokozatosan kezdheti az aktív mozgást. Ami nem okoz fájdalmat nyugodtan szabad végezni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-05 13:45:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: