• Kolon-hidroterápia - Hatékony lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Önnek ismerősen hangzik a Colon Hidroterápia? Én évek óta krónikus székrekedésben szenvedek és tele vagyok aranyerekkel. Hajlamom van a bélrákra és valóban félek is tőle, mert nem ehetek puffasztó ételeket és csak gyógyteák és egyéb segítség mellett mondhatom megoldottnak a székrekedéses problémámat. Most azt olvastam a neten, hogy ez talán segíthet, de semmi esetre sem szeretnék egy olyan dologba belevágni, ami többet árt, mint használ. Önnek mi a véleménye?

        WEBBeteg szakértő válasza a bélmosás, székrekedés témában

        A colon-hidroterápia tulajdonképpen "bélmosást" jelent, hasonlóképpen a régi idők óta alkalmazott beöntésekhez. Mivel segít a pangó béltartalmat eltávolítani, így méregtelenítő, élettanilag kedvező hatása vitathatatlan. Hasonló eredményt azonban otthon, egyénileg is el lehet érni, kúraszerűen végrehajtott böjt-hashajtás-beöntés alkalmazásával.

        Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-01 15:46:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: