• Reflux

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur! Kerdesem hasznalhato-e es hatasos-e Aloe Vera tabletta kezdodo reflux eseten.Bar kaptam ra proton pumpa gatlot, de a majam nehezen viseli a gyogyszereket es termeszetes megoldast keresnek. Koszonettel: Adel

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        Tisztelt Kérdező!


        Az aloe vera tablettát nem ismerem, de a gél számos esetben jó a
        kezdődő savas jellegű panaszokra. Emelett a salvus-vízes ivókúrát
        tudom ajánlani, mint természetes módszert.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-03 22:46:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 07:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: