• Ezüstviz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur! Erdeklodnek, hogy a H.pylori gyogyszeres kezles utan fogyaszthato-e a BIO ACTIVE Brokkolicsira kapszula,aminek allitolag meghatarozo szerepe van a bakterium kiirtasaban, illetve az Ezust viz? Az Ezust vizrol erre vonatkozo leirast nem talaltam. Koszonettel: Adel

        WEBBeteg szakértő válasza a ezüstvíz témában

        Kedves Kérdező!

        Az ezüst vízről én sem hallottam még, egyedül a bizmut-tartalmú
        készítményekről ismert, hogy elősegítik a H. pylori kiirtását
        (korábban De-Nol néven volt forgalomban). A brokkolicsíra magas
        C-vitamin tartalmának köszönhetően antioxidáns hatású, immunerősítő
        tulajdonsággal rendelkezik. Közvetlen H. pylori-ra kifejtett hatásáról
        nem tudok (rosszat biztos nem tesz).

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-26 17:44:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: