• Gyomor panasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr vagy hölgy Én egy 42 éves férfi vagyok. A következőt szeretném megkérdezni problémámról, mely a gyomrom vált ki. Egy hete kb a gyomromban mindig teltség érzésem van, enni inkább csak az esti órákban tudok. Fájdalmaim nincsenek, de legtöbbször émelygést és kisebb hányingert érzek, sokat böfögök. Nem rég voltam teljes kolonoszkopián és ott nem találtak semmit a beleimen. (vérzéssel voltam de mint kiderült belső aranyerem van és egy kicsike jóindulatú polip.) mindenhol elolvastam a gyomorra utaló betegségeket, minden válfaját gyomor huruttol a gyomorrákig de okosabb nem lettem. Ha ez esetleg tartósa válhat, kérném, adjon segítséget kell-e gyomor tükrözésre vagy más vizsgálatokra elmennem. Esetleg mire következtethet eme jelekből. Esetleg okozhatja valamilyen gyógyszer ezeket a hatásokat, rendszeresen szedek seduxen tabletát, s prosztata problémáim miatt rengeteg antibiotikumot szedtem cifran stb. Várom válaszát tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Korai teltségérzést a banális gyomorhuruttól a fekélyen át a rosszindulatú folyamatokig bármelyik kórkép okozhat. Javaslom, próbáljon meg gyakran, rendszeresen, nyugodtan étkezni, megfelelő mennyiségű testmozgást beépíteni az életmódba. Ha panasza nem szűnik néhány héten belül, javasolt a kivizsgálás (gyomortükrözés is).


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-23 14:52:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: