• Gyomorrontás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Nő/Úr! Az utóbbi kb.fél évben havonta másfélhavonta egyszer szinte mindíg van gyomorrontásom.Ez nem a helytelen étkezéstől és ételektől nem alkoholtól,mertt ezekre odafigyelek mióta ilyen problémáim vannak.Tegnap előtt pl. 2 csésze forró teát ittam majd az utolsó kortynál már éreztem hogy ebből baj lesz,lett is egész éjjel szenvedtem.a fájdalom az egész gyomromban érezhető,de inkább a gyomor felső tartománya,a fájdalom hullámzik.Egy percig enyhül majd megint kín,görcsszerű.Aztán fokozatosan szokott fájni az alhasi tájékon a beleknél is,főleg vizeléskor de ez elviselhető.Aztán 2-3 nap és teljesen rendben vagyok ihatok ehetek bármit akkár forró teát is semmi baj.Mi lehet a probléma?Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorrontás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az alhasi panasz visszatérő húgyuti fertőzésnek tűnik, panasz esetén
        vizeletvizsgálat és tenyésztés segít a diagnózis véglegesítésében. A
        gyomortáji panaszok miatt egy hasi ultrahangos vizsgálatot javasolnék,
        mert a felhasi görcsös fájdalom hátterében gyakran epekövesség áll.

         Dr. Plósz János

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-11-30 20:08:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 14:42

        Tudjon meg többet: gyomorrontás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: