• Gyógyszercsere

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt weborvos! Refluxra motiliumot és parietet szedek,de megemelkedett a prolaktinom.motiliumot mondta az orvos hogy hagyjam abba!Mivel lehetne ezt pótolni hogy közben a prolaktin problémának ne ártson!Köszönettel:Anna

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux, prolaktin témában

        Tisztelt Kérdező!

        Sajnos jelenleg nem tudok olyan gyógyszert ajánlani amelyik a
        Motiliumot helyettesítené, de nem okozna prolaktin-szint emelkedést.
        Javaslom, próbálja meg azéletmódi változtatásokat (gyakori, kis
        étkezés, étkezést követően 1 óráig nem szabad lefeküdni, ágyban a
        fejvég megemelése, szénsavas italok, kávé, kakaó kerülése), illetve a
        Salvus-vizes ivókúrát.

         Dr. Plósz János


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-10 21:51:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: