• Puffadás,hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur/NŐ!

        Körülbelül egy hónapja állandó puffadás gyötör,ráadásul gyakran van hányingerem is különösen ha valamilyen hust fogyasztok,vagy csak a husra rágondolok.Emellett vagy székrekedésem vagy hasmenésem van.Bár ez nem annyira vészes.Mitől lehet ez és mit lehetne ellene tenni?

        A választ előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a emésztőszervi panasz témában

        Kedves Kérdező!

        Javasolnék mindenkelőtt egy gasztroenterológiia kivizsgálást, ugyanis a húsundor, és a székelési szokások megváltozása akár súlyos betegség jele is lehet. Addig is kímélő étrendet, bő folyadékot, puffasztó ételek kerülését, megfelelő mennyiségű rost fogyasztását javaslom.


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-04-12 10:34:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 08:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: