• Beltisztitas hasnyalmirigy problemak utan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor! Colonix beltisztito kurat szeretnek vegezni, viszont nem vagyok benne bizonyos hogy az en esetemben veszelytelen-e. 2005-ben hasnyalmirigy gyulladas utan mutetileg eltavolitottak a pancreas farok reszet, az epeholyagot es a gyomrombol egy darabol. (Sepsis, talyogosodas volt.) Nem lettem cukorbeteg, enzimpotlokat sem szedek, viszont rost szegeny dietat tartok azota is. (Nem igazan mertem kiserletezni a vizben nem oldodo rostokkal...) Az a kerdesem hogy a Colonix tisztitokura nem okozhat-e nalam ujabb hasnyalmirigy gondokat esetleg ujabb gyulladast? (Dietetikusom nem tudott konkretumot mondani, a gyarto ceg pedig "kifizetett" annyival hogy kerdezzem meg kezeloorvosomat.) Valaszat elore is nagyon koszonom! Udvozlettel: maria oakley

        WEBBeteg szakértő válasza a béltisztító kúra témában

        Tisztelt Kérdező!

        A fokozott rostbevitel nem terheli meg a hasnyálmirigyet, csak a széklet mennyiségét, víztartalmát növeli, megköti az epesavasat és a toxinokat. Egyetlen mellékhatása átmeneti haspuffadás, gázosság lehet.
        Véleményem szerint semmi kockázata nincs egy ilyen kúrának az Ön esetében.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-27 10:52:46; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: