• Jobb oldali szúró fájdalom a gyomorban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jobb oldalon szúró fájdalom miatt szeretném a tanácsát kérni.Voltam hasi uh-on ahol semmi kórosat nem láttak.Pár napig nem is éreztem ezt a kellemetlen érzést de most újra jelentkezett.Már nagyon zavar és nem tudom hova forduljak vagy mit tegyek?Ön mit tanácsol?

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában


        Tisztelt Kérdező!

        Jobb oldali hasi fájdalmat okozhat székrekedés, székletpangás, vesekövesség, esetlegesen nőgyógyászati gyulladás. Legegyszerűbb és legbanálisabb a széklet okozta panasz, így azt tanácsolom, diétázzon pár napig, mozogjon sokat, esetleg enyhe hashajtás is megpróbálható.
        Ha erre nem változik a panasz, illetve egyéb tünet is társul hozzá, laborvizsgálat sebészeti, nőgyógyászati szakvizsgálat válhat szükségessé.

        Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 18:27:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 07:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: