• Emésztési probléma vagy hüvelyfertözés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ÚR/Hölgy egy olyan kérdésem lenne hogy a puffadás és a bö hüvelyváladék(nem turos inkább hig mert azt hiszem a turós hüvelyváladék candidár utal ez igaz?) milyen betegségre utal meg a hasam is szoktott fájni volt valami fertözésem nem akkor nem volt alhasi puffadásom,nem tudom most mi lehet a baj talán az emésztésem rossz vagy más baj van,várom válaszát mihamarabb,D

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Haspuffadást okozhat emésztési zavar, mely gyakran előfordul különbözö bélfertőzések, gyulladások után. Erre a panaszra a könnyű-vegyes diéta, a gyakori rendszeres étkezés és pre- illetve proboitikumok fogyasztása lehet a megoldás. Véleményem szerint a két panasz nincs összefüggésben egymással, a hüvelyi folyás miatt forduljon nőgyógyászához.

        Dr. Plósz János gastroenterológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-21 18:26:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 14:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: