• Nyelőcső és gyomorfekély

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Nagyon köszönöm válaszát, sokat segített nekem mert én úgy hallottam hogy nem lehet vitamint szedni és úgy érzem hogy szükségem lenne rá már nagyon, így az Ön válasza után már merni fogok szedni vitaminokat! A gyógyszer abbahagyással kapcsolatban annyit szertnék kérdezni hogy kb.hány nappal a szomatoinfra vizsgálat előtt hagyjam abba a Pariet szedését? Az Alusulint nem kell abbahagyni? Nem ártok vele "sokat"ha pár napig nem szedem majd? Várom mielőbbi válaszát, és előre is köszönöm segítségét.

        WEBBeteg szakértő válasza a vitaminok témában

        Tisztelt Kérdező!

        Pár napos gyógyszerszünet (mondjuk 3) már valószinűleg elég lesz. Az Alusulin maradhat, így nem kell, hogy probléma legyen.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-12 09:09:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 12:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: