• Epeműtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 éves vagyok.tavaly októberben műtöttek epekővel.A hólyagot is eltávolították.1 hónapja jelentkeztek panaszaim. Gyorfájás,a köldököm körüli fájdalmak, és a műtétem helye is sokszor fáj belül.Volt már nyálkás a székletem is.Már nagyon rosszakat hallottam.Mi lehet a probléma?

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az epehólyagkövesség műtéti megoldásánál minden alkalommal eltávolításra kerül az epehólyag. Nem lehet kizárni, hogy más típusú, az epehólyagkövességgel nem összefüggő betegség áll a háttérben. Elsősorban gyulladásos bélbetegségekre jellemzőek az Ön által leírt tünetek. Javaslom, hogy panaszaival keresse fel háziorvosát és történjen egy gasztroenterológiai szakvizsgálat.

        Üdvözlettel:

        Dr Boros Miklós sebész 

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-13 13:16:41; Megválaszolva: 2011. július 28., 15:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: