• Égő érzés kis és nagy wc-zésnél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr nő dr úr ojan problémám van hogy kis és nagy wc zésnél belül erős égő érzés érzek mintha erős paprikát ettem volna a végbél és a hímveszőmben is égő érzésem van és az arcomon számon is szememen is ezt érzem az oromban is mintha gőz fölé hajoltam volna és megégette volna belülről.Már voltam bőrgyógyásznál urológusnál de nem találtak semmit a bőrgyógyász elküldött nem tudom pontosan minek hívják de kenetet vettek a húgyvezetékből de ott sem derült ki semmi már nem tudok hová menni pedig igen kellemetlen ez az érzés.Az urológus felírt egy antibiotikumot a neve Azithromycin Sandoz és Spasmolyt gyógyszert ettől valamivel jobb lett,de nem múlt el kérem önöket ha tudnak segítsenek előre is köszönöm segítségüket

        WEBBeteg szakértő válasza a depresszió témában

        Tisztelt Kérdező!

        Szokatlan probléma. Első hallásra szervi, urológiai irányú problémára gyanakodnék, és ha állapota javult ilyen jellegű terápiára, az megerősíti a gyanúmat. Depresszió, szorongásos, conversios tünetek talán nem ennyire konkrétak, de persze ki sem zárható az ilyen magyarázata tüneteinek. Ennek végiggondolásához azonban rengeteg kérdést kell feltenni és megválaszolni.
        Részletes pszichiátriai és pszichológiai vizsgálat segíthet megerősíteni vagy kizárni a lelki tényezők szerepét.

        Jó egészséget kívánva:

        Dr. Dinya Zoltán pszichiáter

        Tisztelt Olvasónk!

        Panaszai alapján feltételezhető, hogy azok a végbélből sugároznak.Egy vizsgálat maradt ki, amelyet javasolok: fáradjon el proctológiai szakrendelésre. Ez az aranyeres panaszokkal foglalkozó sebészeti ág.

        Dr. Kocsis István urológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-05 08:53:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: