• Végbélpanaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!Több mint egy éve jelentkeztek a panaszaim igen intenziven!A végbél környékén berepedések vannak,és a végbél belső felszinén is látható,amelyek nehezen gyógyulnak,és ami a legzavaróbb,hogy nagyon viszket,gyakran a gát is bereped,de van amikor csak viszket.Használtam már sokféle kenőcsöt,steroid tartalmúakat is már a Merbromint is kipróbáltam,de sajnos minden csak átmeneti javulást hoz!Nagyon elvagyok keseredve,nem tudok teljes életet élni,félek hogy ennek már soha nem lesz vége,és csak roszabb lesz!mit tanácsol?előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a végbélrepedés témában

        Tisztelt Kérdező!

        Menjen el proctológushoz, hogy nincs-e aranyere. Megpróbálhat szedni Detralex tablettát, mely segíthet a panaszok megszűntetésében. Székletvizsgálat is jó lenne a bélférgesség, parazitózis kizárására.

         Dr. Bodnár Edina

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-30 23:13:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: