• Rekeszizom sérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr no!rekeszizom servet alapitotak meg most mar egy eve 10cm,epilepsziam(rohammentes)vernyomas,szivnagyobodas,aritmiaval kezelnek.Muthetoe vagy gyogyszeres kezeles elegendo?Laparoszkopal lehete korigalni es hol valaljak vermentesen!!KOSZONOM

        WEBBeteg szakértő válasza a rekeszizomsérv témában

        Kedves Kérdező!
         
        A rekeszizmon lévő sérv műtéti helyreállítást igényel, mihamarabb amennyiben panaszt okoz. A tartós gyógyszeres kezelés költséges és több mellékhatással jár. A műtétet napjainkban mindig laparoszkópos úton végezzük, ennek akadálya a korábbi felhasban végzett műtét lehet. Ritka ilyen típusú műtéteknél, hogy vért kelljen adni, persze 100 %-os biztonsággal nem lehet kizárni. A műtétnek az Ön leírt betegségei miatt nincs akadálya.

        Üdvözlettel:

         Dr. Boros Miklós sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-10-20 22:42:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:41

        Tudjon meg többet: rekeszizomsérv
      • Kérdések és válaszok a témakörben: