• Protexin candid plus-t okozhat pattanásokat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Webdoktor!Probiotikumot szeretnék szedni mert nagyon jókat hallottam róla nevezetesen protexin candid plus-t.Ami ezzel kapcsolatban kérdésem lenne hogy pattanásokat ugye nem okoz ez a készitmény?mert problémás a bőröm és az egyik ismerősöm mondta hogy neki szedés alatt kijött pár-addig nem volt neki-és ő erre fogta bár nem volt benne teljesen biztos.Illetve még egy kérdés hogy mik a jótékony hatásai és hogy meddig javasolt ezt szedni?Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a probiotikum témában

        Tisztelt Kérdező!

        Pattanásokat nem kell hogy okozzon a probiotikum készítmény, hiszen csak a normális bélflórát állítja helyre, ezáltal javítva az emésztőrendszer működését. Jótékony hatása pedig az emésztés segítése, a normális bélmotilitás fenntartása, székletrendezés, illetve káros bélbaktériumok elszaporodásának megelőzése. Általában kúraszerű használatát javasoljuk (vagy hetente 1-2 nap, vagy havonta 1 hétig).

        Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-20 09:56:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: