• Nagydolgok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ezt a levelet az anyósom problémája miatt küldöm. Egyelőre nem szeretne orvoshoz fordulni,mert az ügy kissé kínos. Ha bárhová indulni készül,folyamatosan attól fél,hogy út közben kell elmennie wc-re (kis és nagydolog egyaránt). Mielőtt elindul, kétszer-háromszor is elmegy itthon,de mindhiába. Ez a probléma már odáig fajult,hogy tiszta idegbeteg,ha utaznia kell,márpedig nap,mint nap be kell járnia a munkahelyére. Útközben pedig csak azon jár az esze,hogy mi lesz,ha épp most kell mennie?! Tudom,hogy ez elég kényes és nehéz ügy,de mégis ön mit tanácsolna? Mi lehet ennek az oka,hogy ennyire retteg? Válaszát az ő nevében nagyon köszönöm!!! Évi

        WEBBeteg szakértő válasza a pánik szindróma témában

        Tisztelt Kérdező!

        A panasz pszichés és szervi eredetű is lehet, illetve szervi megbetegedést komolyan ronthatnak a pszichés komponensek. Leírása alapján pánik szindrómára legjellemzőbb a kép, pszichiáter felkeresését javaslom.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-20 08:46:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: