• Lisztérzékenység-diéta...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő!segiséget szeretnék kérni,11hónapos koromban diagnosztizálták nálam a coelakiat, most vagyok 17 éves. és egyszerűen nem tudom betartani a diétát...nem izlenek a diétás ételek.nem tudommit tegyek , pár éve nagyon fáj a térdem és erre egy orvos azt mondta h a diéta be nem tartása miatt lehetséges. már nem egyszer megigértem h betartom, de képtelen vagyok rá... kérem segitsen!! elöre köszönöm Zsu91

        WEBBeteg szakértő válasza a lisztérzékenység témában

        Tisztlet Kérdező!

        A coeliakia egyetlen megoldása a diéta, mást én sem tudok javasolni. Érdemes felvenni a kapcsolatot betegcsoportokkal, mert sokat tudnak segíteni beszerzési forrásokban, receptekben.

        Tisztelettel: Dr. Plósz János gastroenterológus

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-16 15:02:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: