• Irritábilis bélszindróma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        JÓ NAPOT KIVÁNOK!tisztelt dr UR/HOLGYEM.AZERT ONOKNEK IROK,MERT MIELOTT ORVOSHOZ FORDULNEK,SZERETNEK HALLANI VALAMI,VALAMI NEM IS TUDOM-JÓT.CSAK GONDOLOM,HOGY ILLLYEN ÚN.IDÜLT IRRITÁBILIS SZINDROMAM VAN.AZ EGESZRE TALAN NEM IS FIGYELNEK ODA,HA-MOST MAR NAPONTA,NEM LÉPNE FEL FÁJDALOM A BAL HASI OLDALAMON.DE EZ EGY NAGYON ERŐS,GÖRCSÖS FÁJDALOM-HA ESZEK,HA NEM,NÉHA OK NÉLKÜLINEK TÜNIK.NÉHA NEM.NAPJÁBAN TÖBBSZÖR IS JAROK WCRE ÉS RENDESEN PUFFADOK VALAMINT SZINTE ÁLLANDO SZÉLGÖRCSEIM VANNAK.TÉNYLEG NEM TOK MIRE GONDOLNI.31 EVES VAGYOK,KICSIT TULSULYOS/98KG/.DE AMUGY SEMMI BAJOM NEM LÁTSZIK,DE WC PAPIR NÉLKUL SEHOVA NEM MEREK ELINDULNI.ÉS SZÉGYEN IS,MÉG PÁROM ELÖTT IS.AZT IS EL TUDOM MESELNI,HOGY BIZONY SZINTE MAR AZ ÜRÜLÉKEM,IRRITÁLJA AZT A KEVES KIS BŐRT IS ,AMI OTT VAN.EZ KICSIT GUSZTUSTALAN,TUDOM,EZ VAN.AMUGY MEG MEGLEPŐ EZ A SOK HASMENÉS,VOLT MÁR NAPI ÖT IS,MERT VÉGBÉLSZÜKÜLETTEL SZÜLETTEM.AZERT IS JOBB ÖNÖKHÖZ FORDULNI,NERT A HELYBÉLI ORVOS EGYRESZT SZERINTEM ERDEKTELEN,HOGY IGY MONDJAM,A SZEKLET MINTA VÉTLBŐL PEDIG SEMMIT NEM TUDOTT LESZÜRNI.IGAZ EZ EGY EVE IS VOLT,DE EZ NEM EGY UJ PROBLÉMA.CSAK A SZURÁS UJ,AMIT MOST IS ERZEK-PEDIG MAR JO REG ETTEM.AZT MINDIG IS TUDTAM,HA IDEGES VAGYOK,MEHETEK WCRE/VIZSGAK V. AKARCSAK MUNKA ELÖTT,HA TUDOM SOK DOLGOM LESZ/.MÉG EGY VALAMI:ANYÁM IS MINDIG ETTÖL SZENVED/SZENVEDETT-NKI VERES IS VOLT ,HALA ISTEN NEKEM MEG NEM.KÖSZÖNÖM HOGY MEG HALLGATTAK,HA MAST NEM KEREM MONDJAK MEG,HOVA FORDULHATNEK... TISZTELETTEL:BERTALAN CSABA [email protected]

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Panaszait okozhatja irritabilis bél szindróma, de diverticulózis, akár gyulladásos bélbetegség is. Panaszaival gasztroenterológiai szakrendeléshez forduljon. Véleményem szerint, nem szégyen, ha az embernek betegsége, panaszai vannak, az viszont botorság, ha szégyenkezés miatt késő kerül diagnosztizálásra olyan kórkép, ami korábbi stádiumban gyógyítható lett volna.

        Tisztelettel:

         Dr. Plósz János  gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-06 23:29:42; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: