• Végbélpanasz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Boros doktor úr! 42 éves, egészséges férfi vagyok. 2 éve kezdődő aranyérproblémám van, ami félévente okoz enyhe tüneteket (főként akkor jön elő, ha meg vagyok fázva: apró dudor, viszketés). Azóta székelés után, hacsak megoldható, mindig mosakszom. Pár hete a végbél környékén (kívül) - előbb 1, majd mostanra már 4-5 - apró, a bőr színénél alig világosabb kinövés (szemölcs?) jelent meg. Nem viszket, nem fáj, panaszt nem okoz, - ott van és szaporodik (?). Orvosnál nem voltam vele, és a neten sem találtam semmit erre vonatkozóan. Mi lehet ez? Kell-e minél hamarabb személyesen is orvoshoz fordulni? Tisztelettel, A.!

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Kedves A.!
         
        Jelenleg észlelt elváltozások valószínüleg nem az aranyérrel állnak összefüggésbe. A leírt tünetek vírus okozta szemölcsök lehetnek, ezért mihamarabb keressen fel proctológiai szakrendelést, mert ahogy leírta, ezen elváltozások terjedhetnek. A gyors kezelés lehet a gyors gyógyulás záloga.

        Üdvözlettel:

         Dr. Boros Miklós

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-28 20:02:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: