• Mi bajom lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már 1-2 hete fáj a gyomrom, hányingerem van meg fáj a fejem. 1 hónappal ezelött ment a hasam meg hánytam is. És nem tudom h mi bajom lehet... Segítség!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        tisztelt Kérdező!

        A gyomorfájás, hányinger, fejfájás hátterében leggyakrabban vírusfertőzés állhat. Javaslom, diétázzon néhány napig, fogyasszon sok folyadékot, pihenjen. A fejfájás megszünetetésére való fájdalomcsillapítók sajnos sok esetben gyomorfájást okozhatnak mellékhatásként, így ezek kerülését javaslom.

         Dr. Plósz János  gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-28 18:55:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: