• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az a problémám,hogy szinte minden reggel ébredés után fáj a gyomrom (és az alatta lévő rész). Voltam már gyomor röntgenen és hasi ultrahangon is,de egyik sem mutatott ki semmi elváltozást. Lehet esetleg az az oka,hogy állandóan hason alszom? Olykor elég erős fájdalom ez,és az ébredés után csak 1-2 óra elteltével múlik el. Ön szerint mi lehet ennek az oka? Segítségét nagyon köszönöm! Évi

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hason alvásnak nem kellene hasi fájdalmat okoznia. Nem tudom, mennyire rendszeres az étkezése, menniyre állandó a reggeli. Ha nincs meg a rendszeres gyakori, nyugodt étkezés (reggeli és ebéd mindenképpen), akkor ennek a rendezésétől várható a panasz megszünése.

        Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-26 10:04:55; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: