• Hasnyálmirigy

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő. Azzal a kérdésel fordulok Önhöz, volt egy régebbi betegségem hasnyálmirigy gyulladás, és most nem tudom, hogy ujjra vissza jött e vagy nem ,juniúsba volt gyomortükrözésem de ott csak gyuladást mondtak ,és kaptam Lansacid kapszulát amit szedek de csak a puffadás múlt el, de a kellemetlen szájszag nem múlik el, és ha 1nap nem veszembe a gyógyszert mindentől fáj a hasam ,amit eszek. Pedig már 3hónapja szedem a gyógyszert. Várom válaszát, és Előre is Köszönöm. Tisztelettel:Salap Anita.

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hasnyálmirigy-gyulladás vér- és vizeletvizsgálat során diagnosztizálható. A Lansacid kapszula savcsökkentő hatású, ha reflux betegségre kapta, tartós szedése javasolt (minimum  6 hónap).


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-24 23:04:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: