• Mindig fáj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        sajnos hiába a orvoshoz járás még mindig nem jobb.ezelőtt 34 hónappal volt egy helico bakteriumom.amit sikerült kigyógyitani.ott közölték velem hogy nem vagyok már betzeg.de sajnos a gyomorszájam még mindig fáj(nem ég) a nyelöcsövem is néha olyan mintha össze lenne préselve.bal oldalt a bordáim alatt is szokott fájni.na hát meg néha az egész bélrendszerem .sajnos ez már egy éve van.nem tudok hizni és nem tudok már kihez fordulni.ha tud kérem segitsen!! előre is köszönöm. piroska

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Helicobacter fertőzés megszüntetése csak a gyomor és nyombélfekély visszatérésének esélyét csökkenti, nem jelenti azt, hogy minden problémája megoldott. A vázolt panaszok alapján nyugodtan lehet reflux-betegsége (gyomorsav visszacsorgás a nyelőcsőbe), mely folyamatos savgátló kezelést igényel.

        Dr. Plósz János  gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-20 23:13:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: