• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr/nő! Egy olyan kérdésem lenne hogy az utobbi időben olyan 2-3hetente egyszer minimum egy héten hányok illetve néha étkezések után leizzadok, elvörösödik az egész testem és az oldalam elkezd szúrni ami olyan 25-30percig tart. Legutobb ez az érzés a múlt héten fasirt evésnél fordult elő. Ön szerint ez mitől lehet???? Tisztelettel: Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a ételallergia témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az étkezés után jelentkező panaszok ételallergiára utalhatnak, melyet igazolni vérvétel során, illetve étkezési napló vezetésével lehet (megtalálni azt az ételcsoportot, amely a panaszokat okozza). A hányást nagyon sok tényező kiválthatja, első körben egy hasi ultrahangos vizsgálatot javasolnék, az epeuti problémák kizárására. 

         Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-15 23:04:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 07:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: