• Miért mozog a hasam???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. NŐ!Kedves Dr.Úr! Kb . két -három hete mozog a hasamban vmi.Terhes nem lehetek mivel menzeszem rendben van, hasam nem nőtt,hogy babám lehessen. Érdeklődni szeretnék,hogy ez a bélmozgástól lehet?? köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a bélmozgás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Igen, a fokozott bélmozgásokat meg tudja érezni. Gyakori rendszeres étkezés, testmozgás segíthet, hogy ne erre koncentráljon.

        Üdvözlettel:  Dr. Plósz János gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-25 08:53:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 12:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: