• Hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 hónapja volt külsö fülgyulladásom curam duo kaptam rá ami után elkezdett menni a hasam házi orvos bolus irt fel és norma flore picit helyre jött de türelmetlen voltam ezért vettem lactiv plus de most visza jött a hasmenés szedtem sz3n tablettát attól picit helyre jöt de most megint hig lehet a lactiv plus tol most korog a hasam és szelentek

        Dr. Plósz János válasza a hasmenés témában

        Próbáljon meg más probiotikumot használni (Enterol, Bonolact Regeneral), legalább pár hétig. Gyógyszeresen a Duspatalin tabletta tünetvezérelt használata segíthet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. november 03., 21:29; Megválaszolva: 2017. november 05., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: