• Ételintolerancia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Ételintolerancia vizsgálaton voltam, az IgE teszt eredmények között felfigyeltem a tojássárgájára ami a 0-0.34 IU/ml referencia tartomány figyelembe vételével 0.73 (**) emelkedett értéket mutatta ki. Lehet ez a sok tojás fogyasztásától? Ez még normális, vagy magas? Emésztési gondjaim állandóan vannak, de klasszikus tojásallergia tüneteim nincsenek. Köszönöm megtisztelő válaszát!

        Dr. Plósz János válasza a IgE témában

        A határérték fölötti lelet már kórosnak számít. Ez alapján a tojás kihagyását javasolnám a diétából (legalábbis néhány hónapra).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. szeptember 19., 13:44; Megválaszolva: 2017. szeptember 21., 17:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: