• Széklet probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő! Több éve időszakosan előfordul,hogy a székletem felszíne nyálkás és néha a wcpapír is.Vérzés nincs.hasam reggelente puffad és fáj,dde csak reggel! Voltam már vérvétele és hasi uh-on.ezek negativak voltak.az orvos ibs-t diagnosztizalt.ha vmi gyulladasos eredetj gond lenne azt ezekbol latnank vagy erdemes lenne tovabb vizsgaltatnom magam? Köszönettel:V.

        Dr. Plósz János válasza a széklet témában

        Önállóan a nyák nem jelent problámát, fokozott sejtújraképződés jele lehet. Érdemes rendezni a székletet valamint probiotikumot használni. Ha egyéb tünet (vérzés, hasmenés, fogyás) társulna hozzá, akkor szükséges tovább vizsgálódni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. május 17., 13:24; Megválaszolva: 2017. május 20., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: