• Bélbetegségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Nemrégiben elkezdett alhasi fàjdalmam lenni,puffadàsal,orvos meg vizsgalatokra elkuldöt,hasi ultrahang van hatra.úgy véli vastagbél diverticulosis lehet.Az lenne kerdesem mi a legjobb eshetöségem a felépülésre,és mi történik akkor ha müteni kell?100%ban meggyogyulhatok e?vàlaszàt vàrom.

        Dr. Plósz János válasza a haspuffadás témában

        34 évese azért nem a diverticulosis a legvalószínűbb diagnózis (ez egyébként jóindulatú, általában életmódi változtatásokkal jól kezelhető kórkép). Érdemes megpróbálni a következőket:gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések tartása, pre- és probiotikum legalább 1 hónapos, akár kombinált használata, rendszeres testmozgás.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. március 30., 10:47; Megválaszolva: 2017. április 01., 19:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: