• Mintha a nyelőcsőben lenne valmi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor Úr /Nő! A panaszom a következő. Három napja elkaptam vmit, hánytam is egyszer, lázas voltam, hasmenésem is volt. Egy nap alatt lefolyt. A gondom az hogy két napja éjszaka nem tudok aludni, mert olyan érzésem van a nyelőcsőben, vagy talán a gyomorszájamnál mintha amit ettem volna ott maradt volna és nem menne tovább, közben a nyelés is fura, nagyon kellemetlen érzés, ha az oldalamon fekszem rosszabb. Az a baj hogy nappal sem múlik az érzés. Régóta van gyomorsav problémám, de ilyet még soha nem éreztem. Ez a betegség mellékhatása és elmúlik magától? Vagy érdemes lenne megnézetni? Köszönöm válaszát

        Dr. Plósz János válasza a Nyelőcső témában

        A panaszt okozhatja a fertőzés lezajlása. Érdemes lenne megpróbálni pár napig Gaviscon oldatot vagy rágótablettát használni. Ha 1 héten belül nem szűnik, akkor viszont mindenképp forduljon háziorvosához.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2017. február 14., 05:32; Megválaszolva: 2017. február 18., 19:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: