• Gyomor és hátfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DRNŐ/ÚR Aproblémám álandoan fáj a gyomrom és a hátam is a vesém környékén ez már mindennapos mi lehet a problémám kérem segitsen köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gyomorfájás témában

        Tisztelt kérdező!

        Hasi UH vizsgálatra mindenképpen el kellene mennie, hiszen a fenti panaszok hasnyálmirigygyulladásra is utalhatnak. De panaszai mögött lehet fekélybetegség is. A leletek birtokában a gyógyszeres kezelést kezelőorvosától fogja megkapni.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-31 23:44:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 09:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: