• Végbélnyálkahátya nyúlás ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sokszor van aranyerem és ez miatt vagy más miatt a végbélből egy darab valami kinn van állandóan - végül is ha nincs gyulladás nem okoz gondot- de van egy szépséghibája - székelés után annyira sok papir kell mert ugye az a darab nyálkahártya- vagy mi is olyan lesz szinte meg kell hogy fürödjek - és mostanában észrevettem hogy nem is zár a végbelem ahogy kellene. Kérem tanácsát!. Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező!

        Kérdéséből kiderül, hogy végbéltáji panaszai hátterében egy elhúzódó betegség áll, mikor a végbélnyálkahártya egy része előboltosul és már nem is húzódik vissza. Ez okozza az ön számára kellemetlen váladékozást, hiszen a nyálkahártya normális helyzetben nem lép túl a záróizom szintjén. A korrekt kezeléshez mindenképpen szakorvosi vizsgálat szükséges proktológiai szakrendelésen. Konzervatív  terápiával kísérletezni vizsgálat nélkül nem érdemes.

        Tisztelettel: Dr. Boros Miklós sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-26 21:09:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 08:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: