• Olaj-zsír folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sajnos naponta többször előfordul, hogy olaj folyik a végbelemből,még éjszaka is.Igen kellemetlen,mert ha leülök, nem tudom találok-e olajfoltot magam alatt.Voltam szakorvosnál, de azt mondta, hogy ez valószínüleg bélnedv.De én tudom, hogy ez nem az, márcsak a mennyisége miatt sem.Néha már pelenkát kell használnon, ha megyek valahová.Ez az olaj mindig olyan színű, mint amilyen színű ételt ettem előtte nap.Ha nem ettem zsíros ételt, akkor másnap ez a zsírosfolyás sárga színű.Már nem tudok kihez fordulni evvel az igencsak kellemetlen dologgal.Megkeseríti az életemet. Várom válaszát köszönettel: Ádám Gyuláné 1196.Bp.Petőfi u.126. [email protected]

        WEBBeteg szakértő válasza a híg széklet témában

        Tisztelt Ádám Gyuláné!

        A végbélből származó váladékozás tényleg vagy egészen felhígult széklet, vagy sipolyváladék lehet (olaj semmiképpen, csak akkor ha napi rendszerességgel nagyobb mennyiségű olajat fogyaszt el (több evőkanállal)). Mindenképpen javaslom, hogy végeztessen széklet baktérium és parazita tenyésztést és vastagbél-tükrözéses vizsgálatot. Ezek eredményével közelebb juthatunk a probléma gyökeréhez.

        Üdvözlettel:

         Dr. Plósz János  gastroenterológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-27 18:02:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 08:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: